Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε από τα καταστήματά μας τα προϊόντα της παραγγελίας σας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραλαβή.

Αποστολή στο χώρο σας με ΕΛΤΑ Courier
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας. Εάν η τοποθεσία σας είναι δυσπρόσιτη, (εκτός του δικτύου του ΕΛΤΑ Courier) θα σας σταλεί SMS ώστε να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ.

Αποστολή στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier
Θα σας σταλεί SMS ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ Courier ( με ταχύτητα ΕΛΤΑ Courier).

Ο χρόνος αποστολής είναι:

  • 1 ημέρα εντός του δικτύου του ΕΛΤΑ Courier
  • 1 ημέρα για Κρήτη, νησιά Ιονίου και Κυκλάδες
  • 2 ημέρες για Σποράδες, Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο
  • 2-3 ημέρες για περιοχές εκτός του δικτύου του ΕΛΤΑ Courier (δυσπρόσιτες)

*Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται και εμφανίζονται πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που ο υπολογισμός τους είναι αδύνατος από το σύστημα, καταχωρήσετε την παραγγελία σας και επιλέξτε Πληρωμή ΑργότεραΘα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής και τον τρόπο πληρωμής. Εάν το κόστος αποστολής είναι μεγαλύτερο από αυτό που εμφανίζει το σύστημα λόγω ογκοχρέωσης, θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας ώστε να εγκρίνετε την παραγγελία με το επαυξημένο κόστος αποστολής.

Μοιράσου το