Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από Κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε από τα καταστήματά μας τα προϊόντα της παραγγελίας σας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραλαβή.

Αποστολή στο χώρο σας
Τα περισσότερα προϊόντα μας έχετε την δυνατότητα να τα παραλάβετε στο χώρο σας με μια μικρή επιβάρυνση που ξεκινάει από 2,50€ ανά παραγγελία. Η επιλογή αυτή δεν είναι δυνατή για παραγγελίες άνω των 20 κιλών.

Παραλαβή από υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ
Τα προϊόντα που παραγγείλατε φτάνουν πολύ κοντά σας μέσω του δικτύου των μεταφορικών εταιρειών που συνεργαζόμαστε. Αφού φτάσουν θα ειδοποιηθείτε ώστε να τα παραλάβετε. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση ξεκινούν από 1,50 ανά παραγγελία.

Αποστολή των προϊόντων σας με Πρακτορείο Μεταφορών
Κατόπιν συνεννόησης, έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε την παραγγελία σας μέσω πρακτορείου μεταφορών ώστε να μειωθεί το κόστος αποστολής. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή, ούτε η παράδοση στο χώρο σας.

*Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται και εμφανίζονται αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που ο υπολογισμός τους είναι αδύνατος από το σύστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για το ακριβές κόστος.

Μοιράσου το