Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από την εταιρεία μας εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατά την στιγμή της παράδοσης ελέγξτε  προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. 

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Αν βρίσκεστε κοντά μας, μπορείτε να μας παραδώσετε το προϊόν και εφόσον ελεγχθεί από υπάλληλό μας θα γίνει πίστωση της αξίας του στο όνομά σας, με διάρκεια 45 ήμερες. Διαφορετικά μπορείτε να μας στείλετε το προϊόν με εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής.

Το ποσό που πιστώνεται είναι η αξία του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και όχι τυχόν αξίες μεταφοράς.

Μοιράσου το